Store

Njësi tregëtare në shitje
Baths
1
Area
52

Njësi tregëtare në shitje

40 000

Njësi tregëtare , e vendosur ne një pallat të ri , gysem mbi tokë, e përshtatëshme për çdo lloj aktiviteti tregëtar. Jepet me qera ose shitet. Çmimi është i diskutueshëm   +355 692072313

Njësi tregëtare në shitje
Area
150

Njësi tregëtare në shitje

300 000

Shitet njësi tregëtare ne qytetin e Fierit.Ndodhet afër qendrës së qytetit në një zonë të preferuar tregëtare. Njësia përbehet nga dy ambjente të lidhura sëbashku , njera 138.3 m² dhe 12.24 m². .Hyrja e pronës është nga rruga kryesore, prona është e rikonstruktuar me aspirim qendror, . Pronat janë me dokumenta te plota dhe me