Properties

Apartament në shitje
Baths
2
Beds
3
Area
122

Apartament në shitje

185 000

Në qendër të Tiranës , rr “Kostandin Kristoforidhi” , Prapa Prokurorisë se Pergjitheshme , 122 m² , 3 + 1 , tel : +355 69 20 72313

Apartamente të reja në shitje

25 000

Pallat i ri , i sapo përfunduar në Qesarake , sipër Thesarit . Apartamentet jane me hipoteke . Çmime konkurruese   tel : +355 69 20 72313

Apartament i ri në shitje
Baths
2
Beds
2
Area
105

Apartament i ri në shitje

55 000

Apartament 2 = 1 , i ri , me 2 dhoma gjumi , 2 banjo , banjo kryesore është me kabinë dushi me hidromasazh , 1 ballkon , kati i 4 , ndertim i ri , 105 m²

Apartament në shitje
Baths
2
Beds
2
Area
96

Apartament në shitje

55 000

Apartament 2 = 1 , i ri , me 2 dhoma gjumi , 2 banjo ,banjo me dritare ajrimi, 1 ballkon , kati i 6 , ndertim i ri , 96 m²

Truall në shitje
Area
8 500

Truall në shitje

600 000

Truall për shitje në Berxull , rrugës për në Rinas 8500 m²

Apartament në shitje
Baths
2
Beds
2
Garages
1
Area
107

Apartament në shitje

110 000

Pallat i ri , 3 + 1 , 2 banjo , 2 ballkone , i shtruar me parket , me sitem ngrohje qendrore ,garazhi i perfshire ne çmimin e shitjes dhe lidhet direkt me apartamentin

Apartament në shitje
Baths
2
Beds
2
Garages
1
Area
155

Apartament në shitje

170 000

Apartament i kompletuar në shitje , kati i 3 , 3 + 1 ,2 dhoma gjumi ,2 banjo , 1 ballkon , ndertim i ri . Në çmim është dhe garazhdi i përfshirë