Njësi tregëtare në shitje

300 000

Overview

Area
150
Type

Description

Shitet njësi tregëtare ne qytetin e Fierit.Ndodhet afër qendrës së qytetit në një zonë të preferuar tregëtare. Njësia përbehet nga dy ambjente të lidhura sëbashku , njera 138.3 m² dhe 12.24 m². .Hyrja e pronës është nga rruga kryesore, prona është e rikonstruktuar me aspirim qendror, . Pronat janë me dokumenta te plota dhe me çertifikatë pronësie.

 

 

[email protected] +355692072313


Amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Bedrooms
 • Cable TV
 • Elevator
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Parking
 • Parquet
 • Pool
 • Rooms
 • Storey
 • Terrace
 • Toilets