Office

Ambient biznesi për shitje
Area
75

Ambient biznesi për shitje

47 000

Zyrë 75 m² tek Kthesa e Kamzës, përapra Spitalit Hygea. Ambienti është i kompletuar me çdo gjë dhe funksionale. Ka të instaluar 2 kondicionerë. Punimet janë cilësore dhe me tavan te varur . Ambienti ndodhet në katin e dytë ne kate te dyte. ( Kati i tretë nga toka ) Pamja shikon nga veri-lindja. Ambienti