House

Shtëpi në shitje
Baths
1
Beds
1
Area
120

Shtëpi në shitje

140 000

Tek Shkolla e Kuqe , shitet shtëpi private 120 m² truall + 51 m² ndërtim e cila përbëhet nga : koridor , ambient ndënjtje dhe gatimi , dhomë gjumi dhe tualet , dyshemeja është me pllaka gresi dhe plindusa përreth . Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe të lyera.       +355 692072313

Apartament në shitje
Baths
2
Beds
2
Area
126

Apartament në shitje

63 000

Apartament 2 + 1 , 2 dhoma gjumi , 2 banjo , 1 ambient ndenje , dhome larje , parket laminat , dritare termike , linje ngrohje – ftohje .