Shtëpi në shitje

140 000

Overview

Baths
1
Beds
1
Area
120
Type

Description

Tek Shkolla e Kuqe , shitet shtëpi private 120 m² truall + 51 m² ndërtim e cila përbëhet nga : koridor , ambient ndënjtje dhe gatimi , dhomë gjumi dhe tualet , dyshemeja është me pllaka gresi dhe plindusa përreth . Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe të lyera.

 

 

 

+355 692072313


Amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Bedrooms
 • Cable TV
 • Elevator
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Parking
 • Parquet
 • Pool
 • Rooms
 • Storey
 • Terrace
 • Toilets