Ambient biznesi për shitje

47 000

Overview

Area
75
Type

Description

Zyrë 75 m² tek Kthesa e Kamzës, përapra Spitalit Hygea.

Ambienti është i kompletuar me çdo gjë dhe funksionale.

Ka të instaluar 2 kondicionerë.

Punimet janë cilësore dhe me tavan te varur .

Ambienti ndodhet në katin e dytë ne kate te dyte. ( Kati i tretë nga toka )

Pamja shikon nga veri-lindja.

Ambienti është me çertifikatë pronësie.

 

[email protected]

sms / wap +355 692072313


Amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Bedrooms
 • Cable TV
 • Elevator
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Parking
 • Parquet
 • Pool
 • Rooms
 • Storey
 • Terrace
 • Toilets